Voor in uw agenda: 4 juni kennissessie ‘Kom Verder!’

Samen stappen zetten bij de invoering van ondersteunde zelfzorg

In 2015 gaan de partijen van Zelfzorg Ondersteund! (ZO!) verder met de implementatie en opschaling van zelfmanagement voor mensen met een chronische aandoening. In navolging van de succesvolle kennissessies in 2014 gaan we u van harte uit voor de kennissessie op 4 juni onder de titel ‘Kom Verder! Samen stappen zetten bij de invoering van ondersteunde zelfzorg!’.

Een nadere uitwerking van het programma volgt later. Kernwoorden zullen zijn:

Praktische hulp…

U krijgt een praktisch overzicht van de hulp, tools waaronder de implementatiekoffer en financiële middelen die er voor u beschikbaar zijn en op welke manieren u met zelfzorg aan de slag kunt.

… en meteen beginnen

Tijdens de sessie doet u niet alleen kennis op. Ook wordt de mogelijkheid geboden om ter plekke tussen patiënt(vertegenwoordiger), zorgverlener en zorginkoper van de zorgverzekeraar te bespreken hoe u zelfmanagement in uw eigen situatie kunt toepassen en welke rol eenieder daarbij kan spelen.

Kom samen

We nodigen zorggroepmanagers/medewerkers, huisartsen, praktijkondersteuners, patiënten(vertegenwoordiging), zorginkopers en ondersteunende partijen uit. De kennissessie is het effectiefst als deze partijen uit uw regio gezamenlijk komen. Nodig daarom gerust anderen uit om mee (verder) te komen!

Aanmelden

De kennissessie vindt plaats op donderdag 4 juni 16.00-20.00 uur, in de omgeving van Utrecht. Heeft u belangstelling? Meldt u zich dan aan via onderstaande link. Na uw aanmelding ontvangt u een bevestigingsformulier van Zelfzorg Ondersteund per mail. Wij houden u in de aanloop naar 4 juni op de hoogte.