Scholing over Gecombineerde Leefstijlinterventie (GLI)

De gecombineerde leefstijlinterventie komt in het basispakket vanaf 1 januari 2019. Huisartsen en internisten kunnen patiënten die voldoen aan de indicatie-criteria verwijzen naar deze vorm van vergoede zorg. Zorgprofessionals maken zich klaar voor de introductie van deze nieuwe vorm van zorg, waarbij vaak de vraag klinkt: ‘hoe zit het nou precies met de GLI?’

Arts en Leefstijl organiseert een nascholing en geeft toelichting, achtergrond en praktisch antwoord op veel gestelde vragen. Doelgroepen voor deze scholing zijn huisarts, internist, bedrijfsarts, praktijkondersteuner, diabetesverpleegkundige, diëtist, leefstijlcoach, fysiotherapeut. zorgprofessionals, maar ook geïnteresseerde beleidsmedewerkers van gemeenten of zorgverzekeraars. Voor deze nascholing is geen specifieke vooropleiding vereist.

De eerste nascholingsdag op 29 november in Utrecht is inmiddels vol. Geïnteresseerden kunnen op 18 december 2018 in Zwolle aansluiten bij de nascholing, meer informatie over het programma is te vinden via artsenleefstijl.nl​.

Meer informatie? Lees Nieuw in het basispakket: de Gecombineerde Leefstijl Interventie via De Eerstelijns.