Philips en Zilveren Kruis zoeken designers en ondernemers voor eHealth challenge

Wie bedenkt een lumineuze innovatie voor eHealthplatforms? Philips en Zilveren Kruis hebben ondernemers en designers uitgedaagd om een lumineuze innovatie voor chronisch zieken te bedenken. De drie beste innovaties mogen hun idee pitchen tijdens een workshop Expeditie Zelfzorg. Het gaat om een idee waardoor patiënten verleid worden om online met hun gezondheid aan de slag te gaan en te blijven.

Tijdens de afsluitende plenaire sessie van het congres Expeditie Zelfzorg op 4 oktober wordt de winnaar van de challenge bekend gemaakt. Philips helpt de winnaar om innovaties verder uit te werken en tot wasdom te brengen in een accelerator-programma. Zilveren Kruis biedt de winnaar zes maanden persoonlijke begeleiding en coaching. Een prijs ter waarde van ruim 30.000 euro! Met als uiteindelijke doel: dat de innovatie opgeschaald wordt en een stevige plek kan krijgen in de wereld van eHealth.

De inschrijving voor de eHealth challenge, een initiatief van Philips, Zilveren Kruis en Stichting Zorg Binnen Bereik, is vanaf 15 juni open. Is jouw innovatie één van de drie beste? Dan word je uitgenodigd voor het symposium Expeditie Zelfzorg op 4 oktober 2016.

Voor meer informatie en inschrijven: ga naar de eHealth challenge of Expeditie Zelfzorg.