brood gezonde leefstijl

Leefstijltoer in Amsterdam: 7 december

Voor veel mensen is het een hele toer om hun leefstijl blijvend aan te passen of te verbeteren. Na het succes van de eerste Leefstijltoer, die in september werd georganiseerd, volgt een nieuwe Leefstijltoer in Amsterdam op 7 december.

De Leefstijltoer is gericht op consumenten en patiënten die een gezonde leefstijl willen, maar wel wat hulp kunnen gebruiken. Voorzitter van Vereniging Arts en Leefstijl en huisarts Tamara de Weijer en Prof. Dr. Eric Claassen zijn spreker op 7 december. Zij willen in één middag uiteenzetten en laten ervaren hoe mensen met praktische en bewezen effectieve adviezen en oefeningen lichter, fitter en gezonder kunt worden.

Nederland gezonder

Initiatiefnemer en huisarts Tamara de Weijer: “Het is een hele toer om je leefstijl aan te passen of te verbeteren. Ik krijg daar dagelijks veel vragen over van patiënten en consumenten. Als voorzitter van Vereniging Arts en Leefstijl geef ik regelmatig lezingen en scholingen aan artsen en zorgprofessionals maar nog niet aan patiënten en consumenten. Daar willen we met deze Leefstijltoer verandering in brengen. Omdat hier veel vraag naar is en het mijn persoonlijke missie is om Nederland gezonder te maken.”

Aan de hand van het Leefstijlroer – dat handvatten geeft om de juiste koers te bepalen voor een gezonde leefstijl – leren deelnemers de regie over hun leven weer terug te krijgen.

Leefstijltoer Amsterdam

De Leefstijltoer vindt plaats op 7 december in de Keizersgrachtkerk in Amsterdam. Bent u geïnteresseerd of wilt u dit delen met patiënten? Met de kortingscode KORTINGTOER10 krijgt uw achterban 10,- euro korting op een kaartje. Meer info en inschrijven kan via de website.