Ketenzorg West-Friesland IZP

Twee-daagse InEen: Juiste Zorg op de Juiste Plek – de regio in beweging

Het Kabinet heeft de beweging van de Juiste Zorg op de Juiste Plek (JZODJP) ingezet. In korte tijd heeft de beweging Juiste Zorg op de Juiste Plek in de zorg voet aan de grond gekregen. Bij eerstelijns en tweedelijns professionals en bij organisaties als InEen staat het onderwerp stevig op de agenda. Op woensdag 25 september gaat de InEen Tweedaagse van start. Dit jaar met als thema: Juiste Zorg op de Juiste Plek; de regio in beweging.

Doel van Juiste Zorg op de Juiste Plek is het waarborgen van goede patiëntenzorg en het beheersen van kosten. Dit door zorg te voorkomen, te verplaatsen en te vervangen, zegt Anoeska Mosterdijk, directeur van InEen: “Ook de krapte op de arbeidsmarkt is een belangrijke driver. Die begint echt te knellen en dwingt ons om te kijken hoe we de zorg anders kunnen organiseren.”

Kennis en ervaringen delen

Op 25 en 26 september zijn de leden van InEen van harte welkom bij de jaarlijkse InEen Tweedaagse. Het thema is ‘Juiste Zorg op de Juiste Plek; de regio in beweging’. Het gaat onder meer over samenwerking, over leiderschap, over inzicht krijgen in de patiëntenpopulatie, over de zorg anders vormgeven en over de rol van de patiënt. De tweedaagse draait om kennis en ervaringen delen. De Tweedaagse kan dienen als startpunt voor het versnellen van de beweging in een regio. Meer informatie en programma via InEen.nl.