Jaarcongres Arts en Leefstijl 2019

Wat weten we over het effect van voeding en leefstijl voor de conceptie, tijdens de zwangerschap en in de eerste twee levensjaren? Wat zijn de laatste wetenschappelijke en praktijkinzichten uit de voortplantingsgeneeskunde, de verloskunde en de kindergeneeskunde? Wat gaat het programma Kansrijke start van minister de Jonge betekenen en veranderen in gemeentes? En wat betekent dit alles voor mijn patiënten en mijn dagelijks werk?

Die vragen staan centraal tijdens het Jaarcongres van Vereniging Arts en Leefstijl, met als thema Gezonde foetus…100-jarige? Een goed begin is méér dan het halve werk! Het Jaarcongres van Vereniging Arts en Leefstijl, in samenwerking met Voeding Leeft, is in de afgelopen acht jaar uitgegroeid tot het grootste landelijke podium voor artsen en zorgprofessionals over voeding en leefstijl.

Op vrijdag 5 april 2019 vindt het Jaarcongres plaats in het Beatrix Theater Utrecht, met bijdragen van Minster de Jonge, prof. Tessa Roseboom (professor vroege ontwikkeling, AMC), prof. dr. ir. Jaap Seidell (VUmc), prof. Régine Steegers-Theunissen (professor periconceptie en epidemiologie), Drs. Tamara de Weijer (huisarts en voorzitter Vereniging Arts en Voeding) en met Kim Coppes als dagvoorzitter.

Vorige edities uitverkocht

Voorgaande jaren was het congres voortijds uitverkocht. Accreditatie (voorgaande jaren 6 punten) wordt aangevraagd voor: huisartsen, jeugdartsen, specialisten ouderen geneeskunde, artsen voor verstandelijk gehandicapten, medisch specialisten, sociaal geneeskundigen, verloskundigen, praktijkondersteuners, diëtisten en apothekers. De kosten bedragen 299 euro. Leden van Vereniging Arts en Leefstijl betalen 199 euro. Meer informatie via Vereniging Arts en Leefstijl.