Agenda

 

Hier vindt u een overzicht van relevante evenementen en activiteiten rondom thema’s als zelfmanagement, persoonsgerichte zorg en ondersteunde zelfzorg, zowel activiteiten van Zelfzorg Ondersteund als van partners uit ons netwerk.

Wilt u een relevante bijeenkomst laten opnemen in dit overzicht? Wij horen graag van u via info@zelfzorgondersteund.nl.

«
»
Maa
Din
Woe
Don
Vrij
Zat
Zon
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
 • Training: “Inzicht in jezelf en in de ander met Insights Discovery(R)” (voor Kom Verder ambassadeurs)
  12:00 -17:00
  10/10/18

  Let op: deze training is enkel voor Kom Verder ambassadeurs
   

  Beschrijving

  Graag nodigen Jolanda Hovinga en Liesbeth van Leeuwen, geaccrediteerde trainers Insights Discovery, de Kom Verder Ambassadeurs uit voor de training Inzicht in jezelf en in de ander met Insights Discovery. In september en oktober organiseren we een interactieve “Insights” training voor geïnteresseerde ambassadeurs. Insights Discovery is een toegankelijk kleurenmodel, dat in combinatie met een persoonlijk profiel u meer inzicht geeft in uzelf en in anderen. Een sterke basis voor effectieve samenwerking en optimaal functioneren.

   

  Iedereen heeft alle vier de kleuren in zich. De combinatie van de kleuren geeft u uw unieke persoonlijkheid. De kleuren refereren aan gedragsvoorkeuren die bepalen hoe u reageert, denkt en handelt. De voorkeurskleuren van Insights Discovery worden gemeten door een gemakkelijk in te vullen online vragenlijst. Zo ontstaat een persoonlijk profiel dat helemaal over u gaat en laat zien waar uw kwaliteiten en ontwikkelpunten liggen. Daarnaast krijgt u inzicht in de communicatiestijl van anderen, waardoor u gaat begrijpen waarom u soms makkelijk communiceert met de ene gesprekspartner, en moeilijk met de andere. En hoe u daar vervolgens uw communicatie op aan kunt passen. Lees meer over Insights Discovery en het kleuren model.

   

  Data en locatie

  De data van de trainingen zijn:
  25 september van 12.00 – 16.30 (inclusief lunch) bij PGO Support te Utrecht
  10 oktober van 12.00 – 16.30 (inclusief lunch) bij het Huis voor de Gezondheid te Amersfoort

   

  Opgeven kan bij Brenda Huizinga via dit e-mailadres: b.huizinga@zelfzorgondersteund.nl.

11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
november
november
november
november